vergaderen

Volledige ontzorging

Luxe vergaderen in Alkmaar

Voor úw vergadering, training, cursus of workshop iets unieks? Meer stijl, meer sfeer, meer uitstraling?

Van een simpele seat met koffie tot een volledig verzorgde dag, hybride vergaderen of een online training geven, het is mogelijk bij Genegen.

Wij bieden twee mooie, inspirerende ruimtes waar uw gezelschap zich snel thuis zal voelen. Daarbij uitstekende faciliteiten op het gebied van multimedia, catering en luchtkwaliteit. Alles om ervoor te zorgen dat iedereen spirit en focus houdt.

We helpen u alle randvoorwaarden goed in te vullen. Uw missie is op dat gebied alvast geslaagd!

Ons aanbod

ruimte en gastvrijheid

Genegen in vogelvlucht

extra informatie

Onze gasten worden gastvrij ontvangen en in de watten gelegd.

De ontvangst vindt plaats in de grote hoofdruimte. Hier is de opstelling van tafels en stoelen flexibel: een boardroom-opstelling is mogelijk voor 2 tot 20 personen. Maar het is bijvoorbeeld ook mogelijk om 20 stoelen in een kring te plaatsen zonder tafels. In een schoolopstelling is er plaats voor maximaal 18 personen. Voor een lezing in theateropstelling kunnen er 35 personen deelnemen en in een restaurantopstelling is het maximum aantal gasten 30.

Ook in de subruimte is de opstelling naar wens in te delen. Deze vergaderruimte is bijvoorbeeld ook zeer geschikt voor een lunchbuffet: even de benen strekken en verandering van omgeving tijdens de lunch. Daarna nog een wandeling over ‘het Bolwerk’, een park op 2 minuten loopafstand, en iedereen begint weer fris aan het middagprogramma.

U heeft de beschikking over state-of-the-art faciliteiten voor beeld, geluid en presentatie. Bij de prijs inbegrepen uiteraard!  Er is een touch screen en een laptop aanwezig (gebruik van eigen laptop is natuurlijk ook mogelijk BYOD), een microfoon en diverse mogelijkheden om geluid en presentaties bedraad of draadloos af te spelen. Een 4K camera en uitstekende audio tilt uw online videoconferentie naar een hoger plan. Pennen, stiften, brown paper, flip-over en sticky notes zijn in ruime mate aanwezig.

En wat wij ook heel belangrijk vinden is de verzorging van de innerlijke mens! Er staan 2 Jura koffiemachines die de lekkerste koffiespecialiteiten voor u maken van versgemalen bonen. Voor de theeliefhebbers maken wij er ook een feest van: van losse thee (van Kaldi Alkmaar) zetten we diverse smaken in thermoskannen klaar, bijvoorbeeld groene thee met gember en citroen, kruidenthee ‘Anti Stress’ en rooibos ‘Chai Sansibar’.
Een huisgemaakte lekkernij maakt de koffiepauze iets om naar uit te zien.

Gekoelde frisdranken zijn onbeperkt beschikbaar en voor het gemak staan er flessen water op tafel. Ook dit alles is inbegrepen.

We vinden het heerlijk als we uw vergadering mogen opleuken met een lunch of een borrel! Kijk alstublieft verder op deze site voor onze uitstekend beoordeelde lunches en hapjes.

Bij Genegen zijn we u genegen, graag tot ziens!

Wees welkom

reserveren

Snel geregeld, wij bellen u terug.