Vergaderen

/Vergaderen
Vergaderen2019-01-09T17:31:07+00:00

Vergadering, cursus, training, workshop

Voor úw vergadering, training, cursus of workshop iets anders dan de standaard kantoorinrichting? Meer stijl, meer sfeer, meer uitstraling: bij Genegen helpen we u alle randvoorwaarden goed in te vullen, zodat men spirit en focus houdt!

Een mooie, prikkelende ruimte waar uw cursisten zich snel thuis zullen voelen. Uw workshop is op dat gebied alvast geslaagd.

De deelnemers worden door ons gastvrij ontvangen en in de watten gelegd, zodat de trainer zich kan richten op het lesgeven. Uiteraard helpen wij bij het aansluiten van de multimedia.

De opstelling van tafels en stoelen is flexibel. Een boardroom-opstelling is mogelijk voor 2 tot 20 personen. Maar het is bijvoorbeeld ook mogelijk om maximaal 20 stoelen in een kring te plaatsen zonder tafels. In een schoolopstelling is er plaats voor maximaal 12 personen. Voor een lezing in theateropstelling kunnen er 35 personen deelnemen en in een restaurantopstelling is het maximum aantal gasten 30.

Koffie, thee, water, frisdrank, lekkernijen en technische ondersteuning (flip over, beamer, laptop, pennen, stiften, brown paper) zijn bij de huurprijs inbegrepen. Voor lunch, borrel en diner hebben wij keuze in verschillende prijsklassen.

Voor een kook- of bakworkshop heeft u de beschikking over een Rational Self Cooking Center, heteluchtoven, 4-pits inductiekookplaat, 6-pits gasfornuis, vriezer, koelkast, 2 spoelgelegenheden, keukengerei, een Kitchenaid Artisan mixer, een Kenwood Foodprocessor en heel veel werkruimte. Er is een spoelgedeelte met een professionele voorlader afwasmachine.