Sfeervol vergaderen in Alkmaar

Voor úw vergadering, training, cursus of workshop iets anders dan de standaard kantoorinrichting? Vergaderen met 2 tot 30 personen in een prachtig ingericht, karakteristiek pand bij het centrum van Alkmaar. Van een simpele seat met koffie tot een volledig verzorgde dag.  Meer stijl, meer sfeer, meer uitstraling: bij Genegen helpen we u alle randvoorwaarden goed in te vullen, zodat men spirit en focus houdt!

Een mooie, prikkelende ruimte waar uw cursisten zich snel thuis zullen voelen. Uw workshop is op dat gebied alvast geslaagd.

De deelnemers worden door ons gastvrij ontvangen en in de watten gelegd, zodat de trainer zich kan richten op het lesgeven. Uiteraard helpen wij bij het aansluiten van de multimedia.

De opstelling van tafels en stoelen is flexibel. Een boardroom-opstelling is mogelijk voor 2 tot 20 personen. Maar het is bijvoorbeeld ook mogelijk om maximaal 20 stoelen in een kring te plaatsen zonder tafels. In een schoolopstelling is er plaats voor maximaal 18 personen. Voor een lezing in theateropstelling kunnen er 35 personen deelnemen en in een restaurantopstelling is het maximum aantal gasten 30.

U heeft de beschikking over state-of-the-art faciliteiten voor beeld en geluid. Er is bijvoorbeeld een interactief scherm met laptop aanwezig, een microfoon en diverse mogelijkheden om geluid en presentaties bedraad of draadloos af te spelen. Dit geldt zowel voor de hoofdruimte als voor de subruimte. Bij de prijs inbegrepen uiteraard. Dát is ontzorgen.

En het belangrijkste: er staan 2 Jura koffiemachines die de lekkerste koffiespecialiteiten voor u maken van versgemalen bonen. En voor de theeliefhebbers maken wij er ook een feest van: van losse thee (van Kaldi Alkmaar) zetten we diverse smaken in thermoskannen klaar, bijvoorbeeld groene thee met gember en citroen, kruidenthee ‘Anti Stress’ en rooibos ‘Chai Sansibar’. Vergaderen op niveau, met alle comfort.

Koffie, thee, water, frisdrank, lekkernijen en technische ondersteuning (flip over, beamer/smartscreen, laptop, pennen, stiften, brown paper) zijn bij de huurprijs inbegrepen. Voor lunch, borrel en diner hebben wij keuze in verschillende prijsklassen.

Voor een kook- of bakworkshop heeft u de beschikking over een Rational Self Cooking Center, heteluchtoven, 4-pits inductiekookplaat, 6-pits gasfornuis, vriezer, koelkast, 2 spoelgelegenheden, keukengerei, een Kitchenaid Artisan mixer, een Kenwood Foodprocessor en heel veel werkruimte. Er is een spoelgedeelte met een professionele voorlader afwasmachine.