prijsinformatie

Ruimte-verhuur

Hoofdruimte

 

duur

prijs

Dagdeel € 180
Dag (2 dagdelen) € 330
Bijbehorend vergaderarrangement per dagdeel € 9 p.p.
Bijbehorend vergaderarrangement per 2 dagdelen € 15 p.p.

Subruimte

Niet apart te boeken! Alleen in combinatie met de hoofdruimte.

duur

prijs

Dagdeel € 50,00
Dag € 90,00

Bedragen zijn exlusief BTW. Boekt u Genegen voor een vrijwilligerorganisatie? Dan komen we u graag tegemoet in de kosten.

de ruimteverhuur met arrangement is inclusief

 • Ontvangst en verzorging
 • Zeer verzorgde catering: vrijwel alles huisgemaakt van pure producten
 • Touch screen met whiteboard
 • Video conferencing (4K Logitech camera, rally bar speakers, tafelmicrofoons)
 • Draadloos presenteren vanaf de tafel met meerdere laptops tegelijkertijd
 • Laptop of BYOD (Bring Your Own Device)
 • Internet (bedraad en draadloos)
 • Geïntegreerd audiosysteem
 • Microfoons
 • Flip-over, brown paper, kantoorartikelen
 • Flexibele inrichting van tafels en stoelen
 • Gezuiverde lucht d.m.v. mechanische ventilatie en een Aircleaner (zuivert op aerosolen, fijnstof, allergenen en geuren)
 • Airconditioning
 • Onbeperkt koffie- en theespecialiteiten, gekoelde frisdranken, plat en bruisend water, biologische fruit, snoepjes
 • Huisgemaakte lekkernijen

Verwennen

lunch-arrangementen

Onze lunches worden met liefde en passie klaargemaakt, met gebruik van de beste producten.

lunch-arrangement

toelichting

1L: Lunch
€ 12,50 p.p.
Een eenvoudige, maar lekkere lunch: vers gesneden ambachtelijk spelt-, desem- en tarwebrood met een variatie aan beleg, daarbij rauwkost en iets zoets. Ook biologische sinaasappelsap, appelsap, melk en karnemelk zullen niet ontbreken.
1L+: Lunch Plus
vanaf € 17 p.p.
De 1L-lunch met iets extra’s. Bijvoorbeeld een gezonde soep vol pure ingrediënten, croissants met room, saucijzenbroodjes, bittergarnituur of salade.

2L: Lekkere Lunch
€ 18,50 p.p.

(vanaf 8 personen)

Buffet met vers afgebakken broodjes, bolletjes, groot brood en zoet brood. Zelf te beleggen met divers beleg (bijv. gekookte eitjes, vlees, vis, kaas, salade, groente, zoet), yoghurt (ook kokosyoghurt) met huisgemaakte geranola (granola van Geralde, ook te koop in onze webshop). Daarbij sinaasappelsap, appelsap, biologische melk en karnemelk.

2L+: Lekkere Lunch Plus
€ 21,50 p.p.

(vanaf 8 personen) 

Het 2L-lunch buffet plús soep vol pure ingrediënten. Een heerlijke boost om de middag vol energie in te gaan!

3L: Lekker Luxe Lunch
€ 26 p.p.

(vanaf 4 personen)

Een variëteit aan verse broodjes met luxe beleg, bijvoorbeeld een knapperige baguette BLT of een smakelijk warme croque monsieur. Een sandwich huisgemaakte gedroogde tomaten dip – bio vlees – tomaat – parmezaanse kaas – basilicum met een uit Italië geīmporteerde olijfolie; een zacht bolletje met banketbakkersroom, een glutenvrij healthy berry seeds bread warm van de grill.

Soms serveren we huisgemaakte soep, een andere keer een heerlijke, zelf samen te stellen salade. Er is al van alles langsgekomen in de 3L-lunches en er zijn er geen twee hetzelfde. Bijna alles is huisgemaakt en wordt in kleine porties opgediend.

Vaste onderdelen van de 3L-lunch zijn vers afgebakken Franse croissants, vers geperste sinaasappelsap en biologische appelsap, melk en karnemelk.

3L+: Lekkere Luxe Lunch Plus
€ 36 p.p.

(vanaf 6 personen) 

Een fantastische lunch in verschillende gangen opgediend. Met warme en koude gerechten, veel variëteit en in kleine porties. Met deze lunch maakt u een rijk gebaar naar uw gasten.

Heerlijke verscheidenheid

Borrel

De training afsluiten met een borrel, dat is feestelijk! Het is mogelijk om een vaste prijs af te spreken, óf de dranken op nacalculatie. Onze hapjes bij de borrel zijn vers, bijzonder, puur, huisgemaakt en niet te versmaden. 

€ 18 per fles wijn
€ 3 per biertje

Wilt u een extra feestelijk tintje? Dan stellen we voor om een welkomstcocktail te presenteren, bijvoorbeeld een Royal Cocktalicious: champagne met roze vodka en silverstrike voor een luxe effect. Of een Mango Bellini: verse mangopuree met champagne, heel fris! € 7,50 p.p.

Alles naar wens

speciale gelegenheid

Elke speciale gelegenheid is anders. Daarom kunnen wij geen prijsindicaties op de website geven. Hoe lang wilt u onze ruimte huren? Welke verzorging wenst u? Hoe mag de ruimte aangekleed worden? Wat wilt u graag zelf inbrengen?

Alles is bespreekbaar! Contacteer ons vrijblijvend voor informatie en ideeën. Wij doen ons uiterste best om alles geheel naar uw wens te verzorgen.

Wees welkom

reserveren

Snel geregeld, wij bellen u terug.

=