catering

Lekkers om naar uit te kijken

catering bij genegen alkmaar

Voor úw vergadering, training, cursus of workshop iets anders dan het standaard vergaderarrangement? 

We bieden u graag de beste kwaliteitsproducten. Goede koffie en thee zijn natuurlijk een eerste vereiste. En onze lekkernijen, hapjes en betere lunches zijn huisgemaakt, creatief en met veel smaak en kwaliteit bereid. Ook een ontbijt vooraf of een borrel naderhand zullen wij met plezier voor u verzorgen.

Ons aanbod

culinair genieten

Voor elk wat wils

lunch-arrangementen

Wij bieden voor het gemak een aantal lunch-arrangementen aan, maar maatwerk is ook mogelijk.
Prijzen staan onder het kopje PRIJSINFORMATIE.

1L: Lunch

Een eenvoudige, maar lekkere basislunch: vers gesneden, spelt-, desem- en tarwebrood met een variatie aan beleg, rauwkost en huisgemaakt bananenbrood of krentenbrood. Daarbij sinaasappelsap, appelsap, biologische melk en karnemelk.

 

1L+: Lunch Plus

De 1L-lunch plús een gezonde soep vol pure ingrediënten en zonder kunstmatige kleur- geur- en smaakstoffen. De middagdip is hiermee verleden tijd!
Of geen soep, maar een snack naar keuze, bijvoorbeeld croque monsieur, saucijzenbroodje, broodje kroket (ook vega), vegan visburger, uitsmijter, pizza, pinsa, kaasuienbrood, pestobrood, flammkuchen, muffins, roomcroissants of amandelcroissants. U mag hieruit uw keuze maken, of zelf een voorstel doen voor een lekkere snack.
Een soep én een snack kan natuurlijk ook!

 

2L: Lekkere Lunch

Buffet met vers afgebakken broodjes, bolletjes, groot brood en zoet brood. Zelf te beleggen met divers beleg (bijv. gekookte bio eitjes, vlees, vis, kaas, salade, groente, zoet). Daarbij sinaasappelsap, appelsap, biologische melk en karnemelk.

 

2L+: Lekkere Lunch Plus

Het 2L-lunch buffet plús een gezonde soep vol pure ingrediënten en zonder kunstmatige kleur- geur- en smaakstoffen. Een heerlijke boost om de middag vol energie in te gaan!
Of een hartige of zoete snack (zie de 1L+ Lunch).

 

3L FIT Lunch: Lekkere Luxe Lunch FIT

Een smakelijke koolhydraatarme lunch voor een fitte middagmeeting! Soep, goedgevulde wraps, een hartige muffin, een zelf samen te stellen salade/pokébowl en kokosyoghurt met huisgemaakte granola. Hierbij versgeperste sinaasappelsap en biodynamische melk en karnemelk.

 

3L LUXE Lunch: Lekkere Luxe Lunch LUXE

Een heerlijk luxe soep met bijpassend garnituur! Pasta/Quinoa/Couscoussalade, een goedgevulde wrap, huisgemaakte luxe zoete broodjes, een hartige muffin en een broodje bitterbal. Met versgeperste sinaasappelsap, biodynamische melk en karnemelk.

3L SUPER Lunch: Lekkere Luxe Lunch SUPER

Een prachtige sandwichtaart, een zelf samen te stellen luxe soep, empanada’s, een broodje bitterbal, quiche, luxe belegd hard bolletje, zoet brood en een rijkgevulde salade, alles uiteraard huisgemaakt! Hierbij versgeperste sinaasappelsap, biodynamische melk en karnemelk.

 

Wij kunnen rekening houden met allergieën, omdat we alles vers bereiden. Wij gunnen iedere gast een mooie herinnering.

Heeft u andere wensen? Vraag naar de mogelijkheden. Bij Genegen zijn we u genegen, graag tot ziens!

Wees welkom

reserveren

Snel geregeld, wij bellen u terug.