catering

Lekkers om naar uit te kijken

catering bij genegen alkmaar

Voor úw vergadering, training, cursus of workshop iets anders dan het standaard vergaderarrangement? 

We bieden u graag de beste kwaliteitsproducten. Goede koffie en thee zijn natuurlijk een eerste vereiste. En onze lekkernijen, hapjes en betere lunches zijn huisgemaakt, creatief en met veel smaak en kwaliteit bereid. Ook een ontbijt vooraf of een borrel naderhand zullen wij met plezier voor u verzorgen.

Ons aanbod

culinair genieten

Voor elk wat wils

lunch-arrangementen

Wij bieden voor het gemak een aantal lunch-arrangementen aan, maar maatwerk is ook mogelijk.

1L: Lunch

Een eenvoudige, maar lekkere basislunch: vers gesneden, spelt-, desem- en tarwebrood met een variatie aan beleg. Daarbij sinaasappelsap, appelsap, biologische melk en karnemelk.

 

1L+: Lunch Plus

De 1L-lunch plús een gezonde soep vol pure ingrediënten en zonder kunstmatige kleur- geur- en smaakstoffen. De middagdip is hiermee verleden tijd!

 

2L: Lekkere Lunch

Buffet met vers afgebakken broodjes, bolletjes, groot brood en zoet brood. Zelf te beleggen met divers beleg (bijv. gekookte eitjes, vlees, vis, kaas, salade, groente, zoet). Daarbij sinaasappelsap, appelsap, biologische melk en karnemelk.

 

2L+: Lekkere Lunch Plus

Het 2L-lunch buffet plús een gezonde soep vol pure ingrediënten en zonder kunstmatige kleur- geur- en smaakstoffen. Een heerlijke boost om de middag vol energie in te gaan!

 

3L: Lekker Luxe Lunch

Een variëteit aan verse broodjes met luxe beleg, bijvoorbeeld een knapperige baguette BLT of een smakelijk warme croque monsieur. Een sandwich huisgemaakte gedroogde tomaten dip – bio vlees – tomaat – parmezaanse kaas – basilicum met een uit Italië geīmporteerde olijfolie; een zacht bolletje met banketbakkersroom, een glutenvrij healthy berry seeds bread warm van de grill.

Soms serveren we huisgemaakte soep, een andere keer een heerlijke, zelf samen te stellen salade. Er is al van alles langsgekomen in de 3L-lunches en er zijn er geen twee hetzelfde. Bijna alles is huisgemaakt en wordt in kleine porties opgediend.

Vaste onderdelen van de 3L-lunch zijn vers afgebakken Franse croissants, appelsap en vers geperste sinaasappelsap, biologische melk en karnemelk.

 

3L+: Lekkere Luxe Lunch Plus

Het 3L-arrangement aangevuld met de volgende vaste onderdelen: een warme snack, huisgemaakt zoets, frisse fruitsalade, een groentesalade en een smakelijke soep.

Wij kunnen rekening houden met allergieën, omdat we alles vers bereiden. Wij gunnen iedere gast een mooie herinnering.

Heeft u andere wensen? Vraag naar de mogelijkheden. Bij Genegen zijn we u genegen, graag tot ziens!

Wees welkom

reserveren

Snel geregeld, wij bellen u terug.

=