Selecteer een pagina

Lunches

Lunch-arrangementen

Onze lunches worden met liefde klaargemaakt, met gebruik van de beste producten die we onder andere betrekken van de plaatselijke middenstand. Veel is biologisch en sociaal.
We práten niet over duurzaamheid, het zit gewoon in onze genen!

Basislunch: € 8,50 p.p.

Een eenvoudige, maar lekkere basislunch: vers, dik gesneden sandwiches met beleg. Daarbij sinaasappelsap, appelsap, biologische melk en karnemelk.

Basislunch PLUS: € 11,50 p.p.

De basislunch mét een gezonde soep vol pure ingrediënten en zonder kunstmatige kleur- geur- en smaakstoffen. Een heerlijke boost om de middag vol energie in te gaan!

Lunch 1L: € 13,- p.p. 

Buffet met vers afgebakken broodjes, bolletjes en zoet brood. Zelf te beleggen met divers beleg (bijv. gekookte eitjes, vlees, vis, kaas, salade, groente, zoet). Daarbij sinaasappelsap, appelsap, biologische melk en karnemelk.

Lunch 1L PLUS: € 16,- p.p. 

Het 1L-lunch buffet mét soep (zie basislunch plus).

Lekkere Lunch 2L: € 17,50 p.p. 

Een variëteit aan verse broodjes met luxe beleg, bijvoorbeeld een knapperige baguette BLT of een smakelijk warme croque monsieur. Een sandwich huisgemaakte gedroogde tomaten dip – bio vlees –  tomaat – parmezaanse kaas – basilicum met een uit Italië geīmporteerde olijfolie; een zacht bolletje met banketbakkersroom, een glutenvrij healthy berry seeds bread warm van de grill.

Soms serveren we huisgemaakte soep, een andere keer een heerlijke, zelf samen te stellen salade. Er is al van alles langsgekomen in de 2L-lunches en er zijn er geen twee hetzelfde. Bijna alles is huisgemaakt en wordt in kleine porties opgediend.

Vaste onderdelen van de 2L-lunch zijn vers afgebakken Franse croissants, vers geperste sinaasappelsap en appelsap, biologische melk en karnemelk.

Lekkere Luxe Lunch 3L: € 22,50 p.p. 

Een Lekker Luxe Lunch is het 2L-arrangement aangevuld met een warme snack, huisgemaakt zoets, frisse fruitsalade en een smakelijke soep.