Borrel

De training afsluiten met een borrel, dat is feestelijk! Het is mogelijk om een vaste prijs af te spreken, óf naderhand het verbruik af te rekenen voor € 15,- per fles wijn en € 2,- per biertje/frisdrank.

Wilt u een extra feestelijk tintje? Dan stellen we voor om een welkomstcocktail te presenteren (€ 6,00 p.p.), bijvoorbeeldl een Royal Cocktalicious: champagne met roze vodka en silverstrike voor een luxe effect. Of een Mango Bellini: verse mangopuree met champagne, heel fris!

Onze hapjes bij de borrel zijn vers, bijzonder, puur, huisgemaakt en niet te versmaden.

Hieronder een weergave van wat we zoal geserveerd hebben/kunnen serveren (€ 1,- tot 2,- per hapje p.p.):

  • Quesadilla met pompoen, kruiden en kaas
  • Kroketjes van stamppot
  • Terrine (zalm met rode biet)
  • Hartige minimuffins met bijvoorbeeld een topping van smoor van spek en ketjap
  • Sticky spek op een stickje
  • Kipcurryspiesjes
  • Cracker/toastje/broodje/bruschetta met dip. Bij een dip kunt u denken aan dukkah, witte bonen met sardientjes, tonijn-cajundip, geroosterde paprika-amandelen, pesto, mojo verde, olijventapenade, humus, za’atar, almogrote de la gomera (rode peper, spaanse of italiaanse kaas, koriander)
  • Zalmtompouce met forelmousse
  • Rookvleesbonbons
  • Gillende keukenmeiden (courgetterepen met paneerjasje en chilisaus)
  • Geroosterde aardappelen met romescosaus
  • Scotch Eggs (gekookte eieren gerold in gehakt en daarna gebakken)
  • Uiencanapé (geroosterde ciabatta met zachtgegaarde ui en pittige bechamel)
  • Beef enchilada’s
  • Mooi opgemaakte broodjes met bijvoorbeeld vitello tonnato, filet americain met truffelmayonaise, tomaten-mangosalsa, roomkaasdip met noten, gegrilde courgette en peterselie, artisjoksalade, truffel-eisalade, hüttenkäse met granaatappel en mango, vlees met druivenchutney, gerookte forel met remoulade
  • Lamsvleesspiesjes met pompoen
  • Oude kaas met vijgenconfiture en tuinkers
  • Quichepuntjes
  • Börek (gevulde gehaktbroodjes) of calzone
  • Mini sandwiches
  • Flammkuchen met zuurkool/zalm, prei/ham, spinazie/geitenkaas/walnoot, ui/spek
  • Gevulde tomaatjes met geitenkaasmousse en balsamico
  • Gehaktballetjes met saus
  • Peterselie-knoflook champignons met fleur de sel
  • Falafelballetjes
  • Krokante avocadopartjes met mojo verde
  • Mini viscocktail met rivierkreeftjes, rauwe zalm en gerookte forel en cocktailsaus
  • Mini saucijzenbroodjes
  • Kibbeling met remouladesaus
  • Thaise mini hotdogs met taugé, currymayonaise en gebakken uitjes
  • Kiprolletjes met tapenade en parmaham
  • Carpacciowrap
  • Pannacotta met ei, ham en groente
  • Gewokte gamba’s
  • Geroosterde bloemkool met tahinsaus
  • Mini hamburgers
  • Bitterballen en mini kaassoufflé’s (niet zelfgemaakt)
  • Luxe zoute notenmix en studentenhaver
  • Olijven
  • Spaanse gehaktballetjes met aïoli
  • Gehaktballetjes in pittige zoetzure saus
  • Knoflookgamba’s met limoenmayonaise en pittige patatjes
  • Filodeegrolletjes met feta-pepersaus, ovengegaarde kip en geroosterde paprika
  • Vers gebakken brood met als dipper gesmolten camembert, opgemaakt met vijgen en granaatappel
  • Mini kaas-uienbroodjes