Selecteer een pagina

Borrel

Borrel

De training afsluiten met een borrel, dat is feestelijk! Het is mogelijk om een vaste prijs af te spreken, óf naderhand het verbruik af te rekenen voor € 15,- per fles wijn en € 2,- per biertje/frisdrank.

Wilt u een extra feestelijk tintje? Dan stellen we voor om een welkomstcocktail te presenteren (€ 6,00 p.p.), bijvoorbeeldl een Royal Cocktalicious: champagne met roze vodka en silverstrike voor een luxe effect. Of een Mango Bellini: verse mangopuree met champagne, heel fris!

Onze hapjes bij de borrel zijn vers, bijzonder, puur, huisgemaakt en niet te versmaden.

Hieronder een weergave van wat we zoal geserveerd hebben/kunnen serveren (€ 1,- tot 2,- per hapje p.p.):

  • Quesadilla met pompoen, kruiden en kaas
  • Kroketjes van stamppot
  • Terrine (zalm met rode biet)
  • Hartige minimuffins met bijvoorbeeld een topping van smoor van spek en ketjap
  • Sticky spek op een stickje
  • Kipcurryspiesjes
  • Cracker/toastje/broodje/bruschetta met dip. Bij een dip kunt u denken aan dukkah, witte bonen met sardientjes, tonijn-cajundip, geroosterde paprika-amandelen, pesto, mojo verde, olijventapenade, humus, za’atar, almogrote de la gomera (rode peper, spaanse of italiaanse kaas, koriander)
  • Zalmtompouce met forelmousse
  • Rookvleesbonbons
  • Gillende keukenmeiden (courgetterepen met paneerjasje en chilisaus)
  • Geroosterde aardappelen met romescosaus
  • Scotch Eggs (gekookte eieren gerold in gehakt en daarna gebakken)
  • Uiencanapé (geroosterde ciabatta met zachtgegaarde ui en pittige bechamel)
  • Beef enchilada’s
  • Mooi opgemaakte broodjes met bijvoorbeeld vitello tonnato, filet americain met truffelmayonaise, tomaten-mangosalsa, roomkaasdip met noten, gegrilde courgette en peterselie, artisjoksalade, truffel-eisalade, hüttenkäse met granaatappel en mango, vlees met druivenchutney, gerookte forel met remoulade
  • Lamsvleesspiesjes met pompoen
  • Oude kaas met vijgenconfiture en tuinkers
  • Quichepuntjes
  • Börek (gevulde gehaktbroodjes) of calzone
  • Mini sandwiches
  • Flammkuchen met zuurkool/zalm, prei/ham, spinazie/geitenkaas/walnoot, ui/spek
  • Gevulde tomaatjes met geitenkaasmousse en balsamico
  • Gehaktballetjes met saus
  • Peterselie-knoflook champignons met fleur de sel
  • Falafelballetjes
  • Krokante avocadopartjes met mojo verde
  • Mini viscocktail met rivierkreeftjes, rauwe zalm en gerookte forel en cocktailsaus
  • Mini saucijzenbroodjes
  • Kibbeling met remouladesaus
  • Thaise mini hotdogs met taugé, currymayonaise en gebakken uitjes
  • Kiprolletjes met tapenade en parmaham
  • Carpacciowrap
  • Pannacotta met ei, ham en groente
  • Gewokte gamba’s
  • Geroosterde bloemkool met tahinsaus
  • Mini hamburgers
  • Bitterballen en mini kaassoufflé’s (niet zelfgemaakt)
  • Luxe zoute notenmix en studentenhaver
  • Olijven
  • Spaanse gehaktballetjes met aïoli
  • Gehaktballetjes in pittige zoetzure saus
  • Knoflookgamba’s met limoenmayonaise en pittige patatjes
  • Filodeegrolletjes met feta-pepersaus, ovengegaarde kip en geroosterde paprika
  • Vers gebakken brood met als dipper gesmolten camembert, opgemaakt met vijgen en granaatappel
  • Mini kaas-uienbroodjes